ترشی انبه چابهار تند است، با ادویه جات ترشی جات ترش می کند، و کاملاً خوشمزه است… دستور پخت ترشی انبه مورد علاقه ما. تابستان برای ما فصل انبه است و البته آنها به انواع ترشی های انبه خوشمزه تبدیل می شوند.
ترشی انبه یا آچار انبه یک غذای اصلی در سراسر هند است و راه حلی سریع برای شکستن یکنواختی وعده های غذایی روزمره است. مطمئناً دال چوال غذای راحتی است.
مقداری ترشی انبه خام گزگز زبان به کناره آن اضافه کنید و برنده یک وعده غذایی خواهید بود.
طرز تهیه ترشی انبه در خانه | مواد تشکیل دهنده ترشی انبه
دستور تهیه ترشی انبه Yummefy-ed ما نیاز به انبه دارد که پوست کنده، دانهریز شده، خرد شده و نمک زده میشود تا رطوبت از آن خارج شود. برای تهیه این ترشی انبه خانگی خوش طعم، به دانههای رازیانه بو داده تا معطر (saunf)، دانههای شنبلیله (methi dana) و زیره سبز (jeera) نیز نیاز دارید.
دستور پخت دقیق را اینجا ببینید
دانه خردل سیاه و دانه سیاهدانه (کالونجی) دو ادویه کامل دیگر هستند که برای این دستور غذا لازم است.
تمام این ادویه ها (علاوه بر دانه سیاهدانه – بلونجی) درشت آسیاب شده و به مواد باقی مانده در این دستور پخت آسان ترشی انبه اضافه می شود.
همچنین از پودر فلفل قرمز کشمیری برای رنگ و حرارت ملایم آن و از پودر زردچوبه برای رنگ زنده و طعم خاکی که به ترشی انبه می دهد استفاده می کنیم. خمیر زنجبیل و سیر نیز به ترشی اضافه می شود.
این دستور همچنین دارای سرکه در آن است زیرا سرکه اسیدیته را اضافه می کند و به عنوان یک نگهدارنده عمل می کند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.