امسال، دانشمندانی که در بنگلادش کار می کنند، دریافتند که ورمی کمپوست به طور قابل توجهی عملکرد برنج را افزایش می دهد.
تیمی متشکل از دانشمندان بنگلادشی و استرالیایی عمدتاً در تلاش بودند تا مکانیسمهای افزایش حاصلخیزی خاک را از طریق ورمی کمپوست تعیین کنند.
آنها کشف کردند که خاک کرم فسفر و نیتروژن اضافه می کند، اما درجه پراکندگی مواد غذایی به ماهیت خاک بستگی دارد – به نظر می رسد خاک های دشت سیلابی مواد مغذی را بهتر از خاک های پلکانی جذب می کنند.
این مطالعه نشان داد کشاورزانی که به ورمی کمپوست متکی هستند به طور متوسط 25 درصد عملکرد بیشتری از برنج بورو دارند.
دانشمندان در مجله Agriculture پیش بینی کردند: “بهبود عملکرد برنج از طریق استفاده از ورمی کمپوست به کشاورزان برنج کمک می کند و نقش مهمی در توسعه کشورهای آسیای جنوب شرقی ایفا می کند.” .
در ماه مه، دانشمندان کشاورزی پاکستان گزارش دادند که ورمی کمپوست می تواند کود قوی برای رشد ذرت باشد. آنها با نوشتن در PLOS ONE دریافتند که ضایعات کرم باعث بلندتر، سنگینتر شدن و قویتر شدن گیاهان ذرت میشوند و دانههای بیشتری تولید میکنند.
به خصوص وقتی که با بیوچار ترکیب شوند. آنها خاطرنشان کردند: «بیوچار و ورمی کمپوست مواد آلی هستند که نه تنها می توانند بقایای آلی را بهبود بخشند، بلکه غلظت مواد مغذی خاک را نیز افزایش می دهند.
- منابع:
- تبلیغات:
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.