وقتی مردم نیجریه در مورد سالاد صحبت می کنند، اولین چیزی که به ذهن می رسد سس مایونز است.
سس مایونز افق کوروش یکی از رایج ترین مواد سس غذا است.
این سس خامه ای است که از زرده تخم مرغ، روغن، سرکه و سایر مواد افزودنی تهیه می شود.
این مواد با هم مخلوط می شوند و به امولسیون غلیظ و خامه ای تبدیل می شوند.
سس مایونز در سس سالاد، همبرگر، ساندویچ و همبرگر استفاده می شود.
اولین بار در اوایل دهه 1900 به صورت تجاری تولید شد و سپس به طور معمول در آمریکا و ژاپن مورد استفاده قرار گرفت.
سس مایونز به دلیل طعم منحصر به فردش مورد قبول و دوست داشتنی مردم است، اما تنها تعداد کمی از آن می دانند که فواید سلامتی زیادی برای بدن انسان دارد.
در این مقاله، ارزش غذایی و فواید سلامتی سس مایونز را بیشتر توضیح خواهیم داد.
در مورد عوارض جانبی احتمالی سس مایونز صحبت خواهیم کرد.
سس مایونز حاوی مقدار متوسطی سدیم است که مسئول انقباض و شل شدن عضلات و حفظ تعادل مناسب آب و مواد معدنی است.
همچنین حاوی پتاسیم است که سطح مناسب مایعات را در سلول حفظ می کند.
کربوهیدرات هایی که انرژی را تامین می کنند. حاوی آهن است که به گردش خون مناسب در بدن کمک می کند.
ویتامین D که به رشد مناسب استخوان ها و دندان ها کمک می کند.
منیزیم که به عملکرد صحیح اعصاب کمک می کند.
سس مایونز حاوی اسید آمینه ای به نام ال سیستئین است که به بهبود رشد موهای شما کمک می کند.
مطالعه ای که بر روی زنان یائسه ای که از ریزش مو رنج می بردند انجام شد، نقش آمینو اسیدهای تغذیه ای از جمله ال سیستئین را بررسی کرد.
این مطالعه نشان داد که ال سیستئین در ساخت کراتین، یک نوع پروتئین، در مو، که آن را قوی می کند و به رشد آن کمک می کند، حیاتی است.
علاوه بر این، به دلیل وجود زرده تخم مرغ که سطح پروتئین بالایی دارد، فولیکول های مو را تقویت و ضخیم می کند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.