با گردو سوسک های منزل خود را نابود کنید

گردو میوه درختی به همین نام است، گیاهی (Juglans regia) از خانواده Juglandaceae که در اصل آسیایی است.

قسمتی از میوه که مصرف می‌شود، یعنی هسته، از دو لوب چروکیده به رنگ سفید کرمی، لطیف و ترد تشکیل شده است و بسته به نوع آن در پوسته‌ای چوبی، گرد یا کشیده قرار دارد که به نوبه‌ی خود تغییر می‌کند.

محصور در یک رنگ سبز گوشتی پوست، به نام پوسته.

فصل برداشت پاییز است، اما با توجه به رشد در سراسر جهان، در تمام طول سال در دسترس است.

گردوهای پوست کنده به 3 دسته تقسیم می شوند:

اکسترا، که شامل گردو برادران حسینی، بدون عیب و نقص است، به استثنای تغییرات سطحی بسیار جزئی، که نباید ظاهر، کیفیت، حفظ و ارائه بسته بندی محصول را به خطر اندازد.

دسته I که گردوهایی با ایرادات جزئی به آن تعلق دارند که هنوز روی ظاهر کلی، کیفیت، حفظ یا ارائه بسته بندی تاثیری ندارند.

رده دوم که شامل آجیل هایی می شود که به دلیل ایراداتی که دارند نمی توانند در دسته های بالاتر طبقه بندی شوند، اما نباید کیفیت، حفظ و ارائه محصول را به خطر بیندازند.

در میان گونه هایی که در ایتالیا رشد می کنند، گردو سورنتو را می یابیم که مورد توجه و رایج ترین است.

هسته، اندازه متوسط، بیضی شکل است و پوسته آن به رنگ روشن، نه چندان چروکیده و نازک، کشیده یا گرد است.

گونه های دیگر فرانکت، بزرگ و بیضی، هارتلی، کالیفرنیایی، بزرگ و قلبی شکل و چندلر، کالیفرنیایی، با کیفیت عالی، همچنین قلبی شکل، اما با هسته ای شفاف یا تقریبا مرواریدی هستند.

این متخصص تغذیه توضیح می دهد: گردو حاوی مقادیر مشخصی پروتئین، نمک معدنی و لیپید است که عمدتاً از اسیدهای چرب غیراشباع و چند غیراشباع (امگا 3) تشکیل شده است، بنابراین می تواند یک مکمل طبیعی مهم در تغذیه ورزشی باشد.

وجود امگا 3، آنتی اکسیدان های مهم، خواص ضد سرطانی خوبی به گردو می بخشد، در حالی که اسید اولئیک، چربی تک غیراشباع موجود در روغن زیتون، در کاهش کلسترول موثر است و اثرات مفیدی بر سیستم قلبی عروقی و در نتیجه پیشگیری از بیماری ها و اختلالات موثر دارد.

این سیستم مانند تصلب شرایین، حمله قلبی و سکته مغزی.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.