باقلوای پسته خندان ترد، لطیف و شیرین عسلی یک دسر کلاسیک است.
ترفند این دستور پخت، شیرینی و ترد بودن به زیبایی متعادل است.
چگونه بهترین باقلوا را درست کنیم
برای باقلوای خود به چند ماده اصلی نیاز دارید.
اولا، خمیر فیلو خوب و نازک بسیار مهم است.
شما صفحات ضخیم فیلو نمی خواهید. هرچه نازک تر، بهتر است، حداقل در مورد درست کردن یک باقلوای عالی.
شما همچنین می خواهید فیلو خود را قبل از پختن آب کنید.
در هیچ یک از مواد تشکیل دهنده خود کوتاهی نکنید! باقلوا چیزی شبیه یک دسر بیشتر است.
این به ویژه برای شربت شما بسیار مهم است. از مقادیر توصیه شده شکر، آب لیمو، آب و عسل استفاده کنید.
این اجازه می دهد تا باقلوا مرطوب شود و شربت را در ورقه های فیلو شما خیس کند.
لایههای خشک باقلوا به خوبی به هم نمیچسبند، بنابراین بسیار مهم است که مقدار شربت را درست مصرف کنید.
طرز تهیه باقلوای پسته ترکی
ابتدا باید خمیر فیلو خود را آب کنید. این کار را طبق دستورالعمل بسته انجام دهید.
معمولاً به این معنی است که خمیر خود را یک شب در یخچال آب کنید، سپس آن را به مدت یک ساعت روی پیشخوان بگذارید تا به دمای اتاق برسد.
بعد باید خمیر را کوتاه کنید! هر ورقه پخت متفاوت است، بنابراین شما می خواهید خمیر فیلو خود را متناسب با ورقه برش دهید. هنگام پیرایش، پشته را یکی یکی برش بزنید و با یک حوله یا پارچه مرطوب بپوشانید تا خمیر خشک نشود.
حالا میخواهید کف و کنارههای تابهتان را با کره بمالید. ما یک تابه نچسب 13×9 را توصیه می کنیم.
قدم بعدی شروع به درست کردن شربت است! یک قابلمه بردارید و 1 فنجان شکر، ½ فنجان عسل، 2 قاشق غذاخوری آب لیمو و ¾ فنجان آب را با هم مخلوط کنید.
این مخلوط را روی حرارت متوسط زیاد به جوش بیاورید. در حین حرکت حتما هم بزنید تا شکر حل شود و سپس حرارت را کم کنید. متوسط کم باید این کار را انجام دهد. شربت را از روی حرارت بردارید و بگذارید خنک شود.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.