مواد تشکیل دهنده پروتئین حبوبات تکه تکه شده خشک به عنوان جایگزینی برای پروتئین های حبوبات استخراج شده با حلال معمولی توجه را به خود جلب می کنند، که منابع کارآمدتر هستند و اغلب خواص عملکردی جدیدی از خود نشان می دهند.
با این حال، فقدان دانش در مورد رابطه بین ترکیب و عملکرد، استفاده گسترده تر از پروتئین حبوبات تکه تکه شده را در کاربردها محدود می کند.
در این مطالعه، بخشهای عدس سبز فله با درجههای مختلف تصفیه با استفاده از طبقهبندی هوا با محتوای پروتئین و نشاسته به ترتیب 16-59٪ و 4-64٪ تهیه شد.
بخش های عدس تکه تکه شده خشک می توانند امولسیون های 10 درصد وزنی روغن در آب را امولسیون کنند و تثبیت کنند، در حالی که یک ایزوله پروتئین عدس معمولی که برای مقایسه استفاده می شود قادر به تشکیل امولسیون های پایدار نیست.
قطر قطرات دومی به دلیل لخته شدن قطرات به طور قابل توجهی بزرگتر (حدود 20 میکرومتر) نسبت به امولسیون های ساخته شده با بخش های مختلف عدس بین 0.3 و 5.5 میکرومتر بود.
بارهای سطحی مشابه (بین -22 و -31 میلی ولت) نشان داد که این اختلاف می تواند به تفاوت در دافعه فضایی و استحکام مکانیکی لایه های سطحی بین عدس تکه تکه شده معمولی و خشک نسبت داده شود.
آزمایشهای پایداری ذخیرهسازی امولسیونهای تثبیتشده با نمونههای تکه تکهشده خشک منجر به جدا شدن به فاز با چگالی کم و بالاتر با قطرات منفرد در برابر ادغام در هر دو فاز شد.
جداسازی فاز به رسوب گرانشی اجزای نامحلول بزرگتر که در فاز متراکم تر انباشته می شوند، نسبت داده شد، که تحت تأثیر درجه پالایش طبقه بندی هوا قرار گرفت.
نتایج پتانسیل شکنش خشک را برای تولید مواد پایدار با ترکیب و عملکرد منحصر به فرد برجسته می کند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.