برنج عنبربو معطر جای غلات اصلی مصرف شده در رژیم غذایی هند جنوبی را می گیرد در حالی که این گندم است که جایگاه را در رژیم غذایی هند شمالی دارد.
رساله های آیورودا از برنج قرمز به عنوان یک غذا و داروی مغذی یاد می کنند، بنابراین برنج قرمز را به صورت غلات کامل مصرف می کنند.
انواع برنج قرمز مانند باما، دانیگورا، کارهانی، کالمدانی، رمدی، مورو، هندمائوری و پونایگورای جارکند و چاتیگاره از نظر تغذیه غنی هستند و انرژی و سیری را برای یک روز کامل فراهم میکنند.
به طور سنتی غذاهای مختلفی مانند پونگال، پوتو، آدای، آپام، یدلی، دوسای، ایدیاپام، آدیراسام، کوژوکاتای، موداکام، پایاسام، سمیا، آپپوما، برنج پرک، برنج پف کرده تهیه و مصرف می شود.
در تامیل نادو و کرالا، شلتوک را قبل از آسیاب، جوشانده میکنند.
این فرآیند هیدروترمال مهاجرت مواد مغذی مانند ویتامین ها و مواد معدنی را از سبوس و لایه آلورون به آندوسپرم تسهیل می کند.
دوسای، یدلی، پونگال، آپام، سمیا، آپپوما، کیچادی و ایدیاپام همراه با انواع چتنی برای صبحانه تهیه و مصرف می شود.
غذای مخصوص به نام پوتو که از برنج تهیه می شود نیز برای صبحانه تهیه و مصرف می شود.
ناهار جنوب هند ترکیبی از برنج پخته شده، پوریال، تخم مرغ، گوشت، سامبار، دال کاری، رسام، پاپاد، مور (دوغ) یا کشک و یا دسر پایاسام است.
غذاهای مختلف دیگری نیز از برنج تهیه می شود و شامل بریانی، پولائو، برنج سرخ شده، کشک پلو، برنج تمرهندی، برنج سامبار، برنج جیرا، لیمو برنج، نارگیل و … می باشد.
برنج از تامیل نادو در تهیه یک غذای ویژه به نام پوتو استفاده می شود.
نان مسطح و چاپاتی از گونجا قرمز تهیه می شود و از برنج چسبناک در تهیه پوتو، یک وعده غذایی جنوب هند استفاده می شود.
چندین محصول مانند کوکی ها، مورروکو (نوعی تنقلات هندی جنوبی) نیز با استفاده از انواع برنج رنگی تهیه می شود.
برنج همچنین نقش مهمی در جشنواره های برگزار شده در هند دارد.
جشن های برداشت محصول با چندین غذای لذیذ ساخته شده از شلتوک تازه برداشت شده جشن گرفته می شود.
در تامیل نادو، sarkarai pongal از برنج خام، گرم سبز، شیر و jaggery تهیه می شود.
در آسام، گلوله های برنج سرخ شده به نام گیلا پیتا تهیه و مصرف می شود.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.