پوست لیمو یک عنصر محبوب برای آبجوسازان، تقطیرکنندگان صنایع دستی و سازندگان مخلوط چای است.
پوست لیموی خشک یک خواص لیمو عمانی راه عالی برای افزودن طعم میوه به غذاهای شیرین و خوش طعم است.
پوست مرکبات خشک شده، چه پرتقال، چه لیمو، گریپ فروت یا لیمو، جایگزینی برای یک قطعه مرکبات تازه رنده شده نیست.
هنگامی که به درستی استفاده می شود، می توانید روغن های فرار و معطر موجود در پوست میوه را زنده کنید و دستور العمل های متعددی را ارتقا دهید.
هنگامی که با کمی مایع جویدن سیاه دانه صبح ناشتا ترکیب میشود، فوراً عطر گل و تند لیمو و طعم تلخ پیچیدهای که این میوه به آن معروف است، خواهید دید.
از پوست لیمو خشک در پر کردن توت های تازه، آب نبات، فراستینگ خامه ای، کاستارد، کمپوت میوه های خشک، مربا، مارمالاد، ماریناد، سس سالاد، مخلوط چاشنی و چای استفاده کنید.
روی مرغ، ماهی و سبزیجات کبابی یا کبابی بپاشید. همچنین کمی لذیذ به سرخی یا سبزیجات سرخ شده اضافه می کند.
تعدادی از Micro Brewers ما از پوست لیمو مدل پالتو چرم زنانه خشک شده در دمنوش بلژیکی، دمنوش تابستانی و آبجو گندم استفاده می کنند.
یکی از دستور العمل های مورد علاقه ما با استفاده از پوست لیمو خشک، فنجان فتا فیلو کینوا است.
پوست لیمو خشک شده به خوبی تشک مسافرتی نوزاد با ریحان، هل، گشنیز، گشنیز، زنجبیل، علف لیمو، جوز هندی، ترخون و آویشن جفت می شود.
برای آبرسانی مجدد، سه قسمت آب را به یک قسمت پوست اضافه کنید و بگذارید حدود 15 دقیقه بماند.
آب را خالی کنید، خوب است که به دستور غذا اضافه کنید. برای بدست آوردن طعم بیشتر در طول آبرسانی مجدد، مقداری آب را با آب لیمو واقعی جایگزین کنید.
پوست لیموی خشک بسیار قوی تر از پوست لیموی تازه است، بنابراین زمانی که در دستور غذا به پوست تازه نیاز دارید، تنها به 1/3 مقدار پوست خشک شده نیاز دارید.
- منابع:
- تبلیغات:
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.