مدرن/خشک بدون شربت با مخلوط کردن آرد برشته شده، کره، پودر قند، آجیل آسیاب شده و ادویه ها درست می شود، بافتی لطیف و مطبوع دارد که خرد می شود و فوراً در دهان ذوب می شود.
این نوع حلوای هویج بیشتر با چای ایرانی بعد از ظهر سرو می شود و به عنوان شیرینی پیشواز در مهمانی ها نیز استفاده می شود. رایج ترین حلواهای مدرن عبارتند از: حلوای نخود، حلوای زنجبیل، حلوای پسته، حلوای گردو، حلوای گل رز.
طرز تهیه حلوای ایرانی عالی
تنها چیزی که برای طرز تهیه حلوا ارده با کنجد نیاز دارید: طعم گندم، روغن و کره، شکر، آب، زعفران و گلاب و کنجد است.
شربت: اولین کاری که باید انجام دهید این است که شربت را درست کنید، شکر و آب را در یک قابلمه بریزید و آن را به جوش آورید. سپس از روی حرارت بردارید و گلاب و هل آسیاب شده و زعفران شکفته شده را اضافه کنید. به همین سادگی کنار بگذارید تا خنک شود.
مهم نیست که چه نوع حلوای تهیه می کنید، همیشه آرد را با الک ریز الک کنید. سپس در قابلمه را با حرارت متوسط بدون روغن بپزید و مرتب هم بزنید تا برشته و معطر شود بدون اینکه رنگش تغییر کند.
نکتهای که نباید فراموش کنید این است که آرد را برای حلوای آرد نخودچی دوباره الک کنید تا لامپهای کوچکی که ممکن است در حین برشته کردن ظاهر شوند، از بین بروند، زیرا رطوبت را جذب کرده و به هم میچسبند.
وقت اضافه کردن روغن و کره است؛ در آنجا روغن بزنید تا بافت حلوا نرم بماند و کره برای عطر و خوشمزگی آن.
خیلی از افراد نمی دانستند ارده دو آتیشه چیست و آن را با شیره اشتباه می گرفتند.
هر دو را با آرد داغ روی حرارت ملایم هم بزنید تا آرد کاملاً مرطوب شده و شبیه خمیر شود. آرد را روی حرارت ملایم بگذارید کمی قهوه ای شود و مطمئن شوید که مدام هم می زنید تا نسوزد. اگر متوجه شدید رنگ آن تیره تر می شود از روی حرارت بردارید.
* این قسمت از این دستور را به عنوان اولین مرحله از تهیه سس بشامل که بیشتر با نام روکس شناخته می شود، در نظر بگیرید.
به تدریج شربت را داخل قابلمه روی رب داغ ملاقه بریزید، ممکن است به کمک دستی نیاز داشته باشید، زیرا لازم است رب و شربت داغ را مرتب هم بزنید و مخلوط کنید تا شربت کاملا جذب شود و مخلوط صافی به دست آید.
- منابع:
- تبلیغات:
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.