کشف سیب سبز ۱۴۰۱در صندوقچه های عتیقه باغ نادر شاه افشار

گفته می شود که یک سیب سبز ۱۴۰۱ در حال سقوط چندین چرخ می زند تا  سقوط کند.

در حدود سال 1660 به اسحاق نیوتن الهام گرفت تا ایده انقلابی خود را در مورد گرانش ارائه دهد.

امروزه سیب کشت‌شده‌ترین میوه جهان است  و به‌عنوان مثال، به دلیل موادی که در آن وجود دارد، همچنان منبع الهام دانشمندان است.

یک سیب حاوی تقریباً تمام ویتامین هایی است که انسان برای فرآیندهای متابولیک خود به آن نیاز دارد، از جمله E 101 و E 300.

ریبوفلاوین (E 101) که به عنوان ویتامین B2 نیز شناخته می شود، یک رنگ طبیعی است و برای متابولیسم پروتئین و انرژی مهم است.

اسید اسکوربیک (E 300) بیشتر به عنوان ویتامین C شناخته می شود و یکی از موثرترین آنتی اکسیدان ها است.

به طور متوسط، 100 گرم سیب حاوی 12 درصد از نیاز روزانه ویتامین C است.

همچنین، مواد معدنی و عناصر کمیاب مبتنی بر کلسیم، منیزیم، گوگرد، فسفر و کلر در سیب یافت می شود.

حتی یک سیب کوچک حدود یک دهم نیاز روزانه شما به پتاسیم را تامین می کند.

این برای تناسب اندام و تمرکز خوب است و به بهبود تون عضلات کمک می کند. به نظر می رسد خوردن سیب به کاهش وزن افراد کمک می کند.

این اثر لاغری تا حدی به پکتین موجود در سیب نسبت داده می شود.

به دلیل خاصیت اتصال به آب، باعث می شود سریعتر احساس سیری کنید.

سه چهارم مواد ارزشمند موجود در سیب در پوست یا مستقیماً زیر آن یافت می شود.

اما دقیقاً در داخل و زیر پوست چیست؟ کدام بلوک های شیمیایی در سیب موجود است و چه اثراتی دارند؟

مولکول‌های سلول‌های سیب بسته به تنوع، زمان برداشت و روش، با عوامل زیادی از یکدیگر متمایز می‌شوند.

لوکا سباستینی، پروفسور علوم باغبانی در Istituto di Scienze della Vita در پیزا، ایتالیا می‌گوید: همه سیب‌ها دارای توالی‌های DNA تقریباً یکسانی هستند، اما از یک گونه به گونه دیگر متفاوت هستند.

اما یک وجه مشترک آنها این است که هر سیب عمدتاً (85 درصد) از آب تشکیل شده است و تقریباً 11 تا 14 درصد قند دارد که عمدتاً فروکتوز است.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.